Sankarea

decembrie 07, 2018

Informații

Informatii
Alias: Sankarea: Undying Love
Sezon: Primăvară 2012
Status: Complet
Genuri: Comedie, Ecchi, Horror, Romantic, Shounen, Supernatural
Durată: 24 min. per ep.
Episoade: 12
Scor: 7.48
Difuzat: 6 Apr. 2012 - 29 Iun. 2012
Studio: Studio Deen

Descriere

Încă de când era copil, Chihiro Furuya, obsedatul de zombie, și-a dorit o iubită zombie. Dragostea sa pentru toate lucrurile legate de zombie devin destul de folositoare atunci când Baabu, pisica sa, ajunge să la capătul zilelor, astfel determinându-l pe Chihiro să încerce să facă o poțiune de reînviere cu care s-o readucă la viață. În timpul efortului său, el vede o fată bogată numită Rea Sanka, strigând în fiecare zi într-o fântână veche despre viața ei opresivă. După ce se întâlnește și se împrietenește cu ea, Chihiro este convins de Rea să persevereze în salvarea lui Baabu. În cele din urmă, reușește cu ajutorul florilor otrăvite de hortensie din grădina familiei Reei.

Neștiind de succesul poțiunii și încercând să scape de povara vieții ei, Rea bea poțiunea de înviere, crezând în mod eronat că va muri. Deși nu o ucide, efectele persistă iar moartea ei în urma unui accident fatal o face să renască drept un zombie. Cu ajutorul lui Chihiro, Rea se străduiește să se adapteze la noua ei viață de zombie.

Pentru un băiat care dorește o prietena zombie, această situație ar părea un vis devenit realitate. Dar în Sankarea, viața lui Chihiro devine mai ciudată decât de obicei, deoarece el se ocupă de poftele noi și ciudate ale Reei și de consecințele neprevăzute ale transformării ei.


Postări aleatorii